Mijn ooglaserbehandeling (4)

En toen… was het maandag. Gelukkig nog een dagje vrij, want natuurlijk keek ik bij het wakkerworden meteen weer uit het raam. Om weer allerlei gigantische lichtcirkels te zien. Van die cirkels waarvan ik wéét dat ze er niet zijn.

Vandaag was een beetje een deprimerende dag. Het duurde al uren voordat ik een beetje scherp kon zien. Wel even ingelogd op de webmail van mijn werk, je moet de boel tenslotte een beetje in de gaten houden. Snel een paar replies gepleegd en vervolgens weer rust. Dat kijken naar het scherm ging niet echt fijn.

Mijn ogen raken snel vermoeid en aan het eind van de dag heb ik ook af en toe hoofdpijn. Nee, vandaag was geen topdag. Ik heb me zelfs een paar keer afgevraagd of het laseren wel écht goed gegaan is.

Hopelijk is maandag beter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.