Binckbank geïnspireerd door Hollywood!

Gisteren viel me iets op aan de directorystructuur van de website van Binck Bank. In de post “Binckbank geïnspireerd door Hollywood? ”

vroeg ik me af of die directory structuur misschien betekende dat Binck zich bij haar bedrijfsfilosofie op de beroemde film Wallstreet baseerde. Ik stelde deze vraag aan de klantenservice en tot mijn grote verbazing kreeg ik nog antwoord ook:


From: binckbank <klantenservice@binck.nl>
To:*******@******.**
Sent: Wed, May 12, 2010 3:54 pm
Subject: Gekko

Geachte heer Langendam,
Hartelijk dank voor uw e-mail. U vraagt of de url van BinckBank is geïnspireerd op de film Wallstreet met Gordon Gekko. Dat is inderdaad het geval. In de testomgeving voor de website van BinckCompleet is deze term gebruikt. Hoewel het niet de bedoeling is geweest dat deze doorgevoerd zou worden naar de live versie van de website was de term al diep verweven in het ontwikkelproces van de website. Omdat het niet mogelijk was om deze te verwijderen staat gekko nog steeds in de URL.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn.

Grappig. Een inside joke van het development team is dus uitgegroeid tot onderdeel van de life omgeving! En geruststellend dat ze zich niet helemaal identificeren met het Gordon Gekko Gedachtengoed!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.